Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

ABBYY Lingvo is een handelsmerk van ABBYY Software, Ltd.

Adobe Acrobat, Adobe Flash en Adobe Acrobat Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

AVAST en Facebook zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

AVG is een gedeponeerd handelsmerk.

Bing, Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Outlook, Microsoft Office, Microsoft Foto's, Windows Installer, Windows Live, Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Media, Office 365, Skype en Visual C++ en Xbox Game Bar zijn handelsmerken van de Microsoft bedrijvengroep.

Battle.net is een gedeponeerd handelsmerk van Blizzard Entertainment in de Verenigde Staten en andere landen.

Cloudflare is een handelsmerk en/of gedeponeerd handelsmerk van Cloudflare, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

ESET en ESET NOD32 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ESET, spol. s r.o. of respectievelijke ESET-entiteit.

JavaScript is een gedeponeerd handelsmerk van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

Apple, macOS, iTunes, App Store zijn handelsmerken van Apple Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Google, Chrome, Google Chrome, Chromium, Google Earth, Google Input Tools, Google Play, Google Public DNS, Android en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.

McAfee is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van McAfee, LLC of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Mozilla en Firefox zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Norton is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van NortonLifeLock Inc. of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

PlayerUnknown's Battlegrounds is een gedeponeerd handelsmerk, een handelsmerk of een dienstmerk van Pubg Corporation.

Unreal Engine is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Trend Micro is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Trend Micro Incorporated.